ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

  • Posted: Jan 09, 2016

sakkari

Στην Αυστραλία τώρα είναι Καλοκαίρι, και οι καλύτερες αθλήτριες ξεκινούν την αγωνιστική τους χρονιά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους, σε δυνατές αναμετρήσεις, στη μακρυνή αυτή ήπειρο.

Η Μαρία Σάκαρη ξεκίνησε την αγωνιστική της χρονιά στο Brisbane της Αυστραλίας, στη μεγάλη διοργάνωση  BRISBANE INTERNATIONAL . Εκεί στο Queensland Tennis Centre  στον πρώτο προκριματικό γύρο, ηττήθηκε από την Κateryna Bondarenko, με σκορ 6-3, 3-6, 7-6(5).

Επόμενος της σταθμός, το Hobart της Τασμανίας στη διοργάνωση HOBART INTENATIONAL

hobartΣτις εγκαταστάσεις του Domain Tennis Centre  η Μαρία Σάκκαρη, πέτυχε την πρώτη νίκη της για το 2016, με αντίπαλο την Ιαπωνέζα Makoto Ninomiya με σκορ 7-6(5), 6-4. Στο δεύτερο αγώνα στα προκριματικά η Μαρία ηττήθηκε απο την 24χρονη Ολλανδή Kiki Bertens, με σκορ 4-6, 6-0, 6-1.

 

 

 

Ακολουθεί η Μελβούρνη με το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το AUSTRALIAN OPEN

rod LaverArenaΕκεί κοντά στην περίφημη Rod Laver Arena , την επόμενη εβδομάδα,  η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα προσπαθήσει να περάσει στο κυρίως ταμπλώ. Είναι η δεύτερη φορα που η Μαρία θα αγωνιστεί σε διοργάνωση Grand Slam. Τον Σεπτέμβριο, στο US OPEN 2015  είχε περάσει στο κυρίως ταμπλώ, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά.